|

TÜBİTAK Türkiye Gıda İnovasyon Platformu ve Tat Global Gıda A.Ş. İşbirliği

TÜBİTAK TUGİP ve Tat Global A.Ş. gıda sektöründe rekabet gücünü artırmak ve inovasyon tesislerini geliştirmek için önemli bir adım attı. Gebze’de düzenlenen etkinlikte, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ile gelecekteki iş birlikleri ele alındı.

INNOFOOD Projesi ile 27 milyon avroluk bütçe ile gıda sektöründe AR-GE ve inovasyon kapasiteleri güçlendirildi. Çalıştaylar sayesinde sektör profesyonelleri, gıda mühendisleri ve akademisyenler bir araya geldi.

TÜGİP, 43 büyük işletme, 28 KOBİ, 24 mikro işletme, 52 filiz işletme, 14 STK, 13 üniversite ve 2 Teknopark olmak üzere toplam 176 üyeye ulaştı.

Önemli katkılarından dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil’e, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’a ve tüm proje ekibine teşekkür ederiz.

TÜBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ

Devamını Okumak İçin :https://www.facebook.com/share/p/1AuYLfWAX4/

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir